In 1993 ben ik (Walter Molenkamp) begonnen als stratenmaker. Sinds 1998 ben ik gediplomeerd en VCA gecertificeerd stratenmaker en in januari 2016 heb ik mijn certificaat voor leermeester behaald. Binnen de ervaring die ik heb opgedaan viel het mij op dat de prijs/kwaliteit verhouding bij veel stratenmakers te wensen overlaat. Daarom heb ik besloten om voor mijzelf te starten met als uitgangspunt kwaliteit te leveren tegen zeer scherpe prijzen. Dat is waar Molenkamp Bestrating voor gaat en staat!

Ik hou van mijn werk, ik hou van hard werken en ik ben een perfectionist in mijn werk. Wanneer u besluit om met Molenkamp Bestrating in zee te gaan, bent u gegarandeerd van vakmanschap. U heeft altijd rechtstreeks contact met mij. Tevens betaalt u bij Molenkamp Bestrating geen voorschot op de arbeid! Betaling vindt pas plaats als de klus is geklaard en u 100% tevreden bent.

Wilt u kennismaken, heeft u een vraag of wilt u van mijn diensten gebruik maken? Ik sta u graag te woord en ben u graag van dienst! Neem geheel vrijblijvend contact met mij op via 06 - 24 28 85 55 of stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.