Het is moeilijk om vooraf, zonder het werk te hebben gezien, te bepalen welke kosten uw wensen met zich meebrengen. Graag kom ik geheel vrijblijvend bij u langs om uw wensen door te nemen en een kijkje te nemen, alleen dan kan ik u een eerlijke prijs bieden. Ik hanteer heldere tarieven, zo weet u altijd waar u aan toe bent. Betaling op de arbeid hoeft pas plaats te vinden als de klus is geklaard en u 100% tevreden bent

Voor materialen bent u bij Molenkamp Bestrating ook aan het juiste adres. Door samenwerking met goede en betrouwbare leveranciers in de regio, kunt u rekenen op de beste kwaliteit en op zeer scherpe tarieven. Let wel: kosten van materialen dienen vooraf aan de leverancier of aan mij te worden voldaan.


Voorschoterweg 6a -
2235 SH Valkenburg

 
Het Hoogtlaan 18 - 2211 AN Noordwijkerhout

Wilt u kennismaken, heeft u een vraag of wilt u van mijn diensten gebruik maken? Ik sta u graag te woord en ben u graag van dienst! Neem geheel vrijblijvend contact met mij op via 06 - 24 28 85 55 of stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.